ضیافت نور ۵۳۰ با عنوان “شهادت نصرالله/میلاد امام حسن عسکری ” برگزار شد
جلسه ۵۳۰ کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم ضیافت نور شهرستان علیآبادکتول با عنوان “شهادت نصرالله/میلاد امام حسن عسکری ” و یادبود ۶ شهید گلگون کفن این شهرستان، برگزار شد.
این محفل نورانی با حضور عاشقان و مشتاقان کلام وحی و بیان پیام های صفحه ۸۶ قرآن کریم شامگاه سه شنبه ۸ مهر ماه ۱۴۰۴ پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مصلی امام رضا علیه السلام برگزار گردید.
تلاوت ترتیل صفحه ۸۶ قرآن کریم توسط قاری نوجوان آقای محمد ابراهیم فندرسکی و زمزمه دعای پرفیض توسل با نوای استاد محمد ابراهیم جهش آغاز برنامه ها بود.
در ادامه قرائت بسیار زیبا و دلنشین آیات ۱ الی ۹ سوره مبارکه فتح و آیات ۱ تا انتهای سوره مبارکه توحید توسط استاد حاج محسن رعیت از قاریان ممتاز و از مرتلین سیمای استان گلستان انجام شد.
مدیحه سرایی به مناسبت میلاد امام حسن عسکری (ع) و معرفی شهدای شاخص جلسه ۵۳۰ ضیافت نور با اجرای مداح و ذاکر اهل بیت علیهم السلام آقای کربلایی عبدالله کرامتی و همراهی شرکت کنندگان با سردادن شعار شهیدان زنده اند الله اکبر پس از قرائت نام شهدای عزیز، برنامه بعدی بود.
سید مقاومت، شهید القدس آیه الله حسن نصرالله
شهید جمهور آیتالله سید ابراهیم رئیسی
دانش آموز شهید حسن کتولی نژاد
سرباز شهید ابراهیم آذری
تکاور شهید عبدالله بیانی
سرباز شهید محمدرضا دیلم
سرباز شهید حاج آرمک چوبین
بسیجی شهید حسن نصرتی
در بخش بیان نکات تفسیری جلسه، استاد ارجمند جناب آقای حاج علی اصغر زنگانه مدیر ضیافت نور به ایراد سخن پرداختند.
ایشان ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت امام حسن عسکری (ع)، نکات تفسیری صفحه ۸۶ قرآن کریم را بیان نمودند.
استاد زنگانه در بخشی از گفتار خود بیان داشتند: با توجه به دو آیه ۴۴ و ۵۱ سوره نساء (أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِینَ أُوتُوا نَصِیبًا مِنَ الْکِتَابِ … ﴿۴۴و۵۱﴾ ) می توان گفت: نادانی و جهل در کتاب خدا (حتی در هر مسئله ای) بهتر از دانش ناقص و بهره اندک از آن است. چرا که ورود به هر امری با کم اطلاعی و دانش کم، مخرب خواد بود.
و دانش غلط و ناقص از کتاب خدا هم این موارد را ببار خواهد آورد :
۱ ضلالت و گمراهی برای خود و جامعه
۲ مسخ شدن در جریانات و اشخاص باطل (جبت)
۳ سلطه پذیری از غیر خدا (طاغوت)
بگونه ای که تمام وجود چنین افرادی می شود: نفی ارزشهای خودی و تعریف از تجلیات زندگی و جامعه کفار …
ایشان در ادامه با اشاره به حدیثی از امام حسن عسکری(ع) خَصْلَتَانِ لَیْسَ فَوْقَهُمَا شَیْ ءٌ اَلْإِیمَانُ بِاللَّهِ وَ نَفْعُ اَلْإِخْوَانِ، گفتند: دو خصلت است که چیزی برتر از آن دو نباشد: ایمان به خدا و سود رساندن به برادران.
مدیر ضیافت نور با اشاره به این آیات و در تبیین حدیث قرائت شده نتیجتا فرمودند: اگر می خواهیم خدای متعال ما را یاری و نصرت کند و ولی و سرپرست ما باشد؛ بایستی اهل ایمان باشیم.
استاد زنگانه در ادامه با گریزی به آیات سوره مبارکه نصر یکی از مصادیق نصرالله، وجود سید مقاومت شهید القدس آیتالله سید حسن نصرالله خواهد بود و ان شاءالله با رجعت و در ظهور امام زمان (ارواحنافداه) از فرماندهان و یاران آن حضرت خواهد بود.
ایشان در ادامه پیام های قرآنی فرمودند برخی از یهودیان که
۱ با انحراف در جابجایی کلمات
۲ انحراف در توجیه نادرست.
۳ بکار گیری کلام در جایی که شایسته نیست
مفهوم آیات (تورات و انجیل) و تحریف در پیش گویی کتابهای خود در خصوص آمدن پیامبر آخرالزمان حضرت محمد (ص) و گمراهی مردم میشدند.
کما اینکه امروزه هم در تحریف مواضع کلمات بوده؛ مدعی چیزهایی مثل (دموکراسی، حقوق بشر، صلح و …) هستند، اما در عمل ظالم، قاتل، و جنگ طلب هستند.
خدای متعال آنها را در صورت عدم پذیرش حق، تهدید به عذاب اصحاب سبت و مسخ شدن نمود.
مدیر ضیافت نور در ادامه مباحث اشاره داشتند به غفران الهی که مشمول همه گناهان خواهد شد مگر شرک به خدا و کسی که سابقه شرک داشته باشد ظالم است و ظالم (باستناد آیات ۱۲۳ تا ۱۲۵ بقره) نمی تواند امام، خلیفه مسلمین و وصی رسول خدا شود!
تجلیل از نوجوانان فعال در اجرای برنامه های کرسی تلاوت و اهدای جوایز به مناسبت ولادت امام حسن عسگری (ع) به عزیزانی که هم نام آن امام بزرگوار هستند، دعای پایان جلسه توسط مجری محترم برنامه برادر ارجمند کربلایی رضا صدقی و پذیرایی (کیک و شکلات و شام تبرکی) با اعتبارات ضیافت نور و به همت خیرین عزیز پایان بخش برنامه های جلسه ۵۳۰ کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم ضیافت نور شهر علی آباد کتول بود.
گزارش تصویری این جلسه از اینجا (کلیک کنید)، مشروح تفسیر جلسه از اینجا (کلیک)، گزارش صوتی جلسه از اینجا (کلیک) و ویدئوهای جلسات از اینجا (کلیک کنید) قابل دریافت است.
این جلسه قرآنی شامگاه سه شنبه هر هفته با همکاری امام جمعه و ستاد نماز جمعه #علی_آباد_کتول، جبهه فعالان قرآنی استان گلستان، مراکز قرآنی و مردم #قرآن دوست شهرستان علیآبادکتول برگزار میگردد. جهت ارسال هر گونه انتقاد، پیشنهاد و نظرات سازنده خود میتوانید از طریق شماره ۰۹۳۳۹۶۷۵۳۲۳ در شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید.